Concept Standard
Przykładowe Menu
Śniadanie | Pasta jajeczna z rzodkiewką i szczypiorkiem, domowe pieczywo pełnoziarniste | Muffinki czekoladowo-bananowe z serkiem mango i miętą | Omlet caprese |
II śniadanie | Owoce zapiekane pod owsianą kruszonką | Sałatka grecka z oliwkami | Kakaowy pudding chia z musem malinowym |
Obiad | Indyk w sosie cytrynowo-tymiankowym z kaszą pęczak i surówką z marchwi i pomarańczy | Ligawa wołowa wolnogotowana z pieczonymi ziemniakami i ratatouille warzywnym | Tagliatelle z łososiem, szpinakiem, suszonymi pomidorami i oregano |
Podwieczorek | Botwinka z koperkiem | Koktajl a’la pinacolada | Krem brokułowy |
Kolacja | Placuszki z zielonego groszku z serem halloumi | Gołąbki z ryżem, grzybami i sosem pomidorowym | Wiosenna sałatka z kaszy gryczanej z fetą, rzodkiewką ogórkiem i cebulą dymką |



Concept standard to idealne rozwiązanie dla osób dbających o zdrowie, ludzi pracujących w biurach lub o niewielkiej aktywności fizycznej na co dzień. Do wykonania posiłków wykorzystywane są produkty naturalne i nie przetworzone. Pakiet bazuje na składnikach pochodzących od lokalnych dostawców i małych gospodarstw w celu utrzymania jakość oraz pewności naturalnego pochodzenia. Dieta obejmuje wszystkie rodzaje mięs i ryb, uwzględniając produkty sezonowe. Posiłki są pełnowartościowe oraz bogate w składniki odżywcze, zarówno makro jak i mikro – elementy. Z diety wyeliminowane są takie produkty jak biały cukier, nadmiar soli kuchennej, tłuszcze utwardzane, sztuczne konserwanty oraz dodatki smakowe.
Potrawy doprawiane są naturalnymi ziołami, które poza doskonałym smakiem posiadają właściwości zdrowotne i lecznicze. Smaczny chleb na zakwasie jest u nas doskonałym zamiennikiem popularnego pieczywa pszennego. Pudding z nasion chia na mleku roślinnym jest świetną alternatywą dla mlecznych słodzonych deserów ze sklepowej półki.
Podczas produkcji posiłków szefowie kuchni oraz dietetycy dbają nie tylko o zdrowie i świeżość posiłków, ale także o różnorodność i bogactwo smaków. Ułatwia to świadome i regularne jedzenie – bez potrzeby podjadania między posiłkami.
Catering dietetyczny standardowy występuje w wersjach:1200 kcal/1500 kcal/2000 kcal/2500 kcal

Sezonowe produkty

Lokalni dostawcy

Różnorodność produktów

Jakość premium

5 posiłków dziennie

Regularne posiłki

Oszczędność czasu
